Himmel og hav

Sitter med nydelig utsikt og ser ut. Det er iskaldt ute, flott og klart, og ikke rart at Schleswig-Holstein kalles horisontenes land. Utenfor autobahn er det flott!

Kjennes bra å ha kjørt ferdig Tyskland, forskjellen fra Frankrike er enorm. På tyske motorveier er du i veien overalt, ikke engang på kafeene er de høflige, de bare plaprer i vei uten å prøve å bli forstått. I Frankrike blir du ønsket velkommen, jeg har ennå tilgode å møte en franskmann som ikke gjør alt for at vi skal få god service. I går på restauranten ble vi møtt med en kjekk bon soir, av de andre gjestene, såvel som hovmesteren…
Men men… Nå er vi nokså ferdig med Bergen-Belsen Denkmal, Deutsches Panzermuseum, autobahngrisekjøring og alt det andre tyske vi har passert for denne gang. Bare en kveld med dette fantastiske lyset i Haddeby, like ved Schleswig. Wikinger campingplatz Haithabu blir nok en gjenganger, her var det flott!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s