En svipptur til Lago di Como, lassevis med mygg og en guttedrøm

Vi er i Milano, Camping Milano, som sprayet hele campingplassen for mygg for en måned siden. Tror det er på tide med ny runde, jeg er torpedert! Nå sitter vi inne med aircondotionen på, og det føles som husarrest… En del helt nye blødende stikk, og noen gamle med sprukne sår… Bjørn sa det er nok innland nå, og i morgen reiser vi til havet! I dag kjørte vi til Monza, men campingen ved banen var stengt. Så kjørte vi nordover mot nærmeste gps-påfunnete camping, som kun var et skilt, ikke en eneste turist. Como burde være en god ide, men var det ikke, i forhold til camping jaffal. Men nyydelig!! Så ble det tilbake til Milano igjen.
Her er vi passe innelåst, skulle tro vi er lengre syd enn vi faktisk er… Mygg er det mange av, nærmeste nabo er et svært badeland ungene får gå i etter at foreldrene har tvunget dem til byvandring, glo på verdens mest berømte maleri, og gått i Duomoen.
I morgen venter Bjørns guttedrøm, jeg får være med å fotografere! Håper på ti graders fall i temperaturen, knusktørr bane og fine forhold! Følg med for oppdatering! 🙂

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s