Utrolig flott, men veiene?!

Vi kjørte sjøsiden fra Calvi hvor vi bor, til Galeria og derfra til Porto. Veiene er verre enn både alper, pyreneer, og andre små øyer vi har vært; hullete, veldig smale og sinnsykt svingete. Har aldri kjørt så langt i andre gir i mitt liv. Temperaturen krøp opp i 36 deilige varmegrader i dag… Den som oppfant aircondition, fortjener en stor blomst fra oss i dag! Glad vår leie-peugeot også er fint utstyrt, vi er forresten de første som kjører den, spretten 308!
Men det var flott… Fantastisk natur, havet er så blått som det går an å bli, himmelen har bare en anelse lysere nyanse, og mineralrike fjell har alle farger! Helt utrolig! Tatt masse storkamerabilder, men her er et fra Porto hvor vi spiste lunsj! Utrolig plass!

 

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s