Vind og ingen båttur

Men vi har fått vasket klær, ryddet litt og sånne småting. I tillegg ble det en runde i Calvi, litt Ile Rousse og en svipp opp i fjellet, til San Antonino. Morsom liten by, på en fjelltopp! Byen er en middelalderby, og smau og trapper er laget i labyrinter sånn at inntrengere ikke skulle finne fram.
Nå har det blåst sinnsykt i hele dag, ingen båter gikk ut, og temperaturen er nede i omtrent 26 nå på kvelden. Langbukse og jakke altså, og endelig ingen mygg som slipper til! Et par bilder fra i dag:

 

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s