De tøffe! Oss!

Mannskapet sprang med spyposer og hadde det sykt travelt, i dag kom vi oss endelig på sjøen!
Men fire dagers kuling gjør noe med sjøen, og det var mange som ikke tålte tre meter høye bølger i tre timer… Vi fikset det:) og båtturen var fantastisk. Målet var Scandola nasjonalpark, med fantastiske fjellformasjoner og små skjulte strender. Selvfølgelig tatt hundrevis med bilder med skikkelig kamera, her er et iPhonebilde.

Corsica er mye mer enn jeg trodde. Vi har ikke sett noe til de 46000 ville grisene (bortsett fra de vi har smakt) men vi har sett esler, geiter, delfiner og flotte fugler. Naturen er fantastisk. Overalt! Vi har stussa litt innimellom når gpsen har foreslått en time på fire mil. Men ting tar så lang tid her! Veiene mellom de store byene er grei nok, men knapt nok de er egnet for bobiler. Det er ingen plasser å bare parkere bobiler på Corsica, vi pleier ikke det uansett, alt for glade i strøm til aircondotionen vår.
Når vi kommer tilbake, skal vi ta ferjen til Bonifacio, det er enklere enn å kjøre de 17 milene det er ned til sydspissen.
Leiebilen vår har vært en lur investering, det er ikke lett å komme seg rundt uten bil, sykling er bratt, litt farlig og veldig varmt. Vi kommer igjen hit… Bading, varme, sol, natur… Forelska!
I morgen reiser kortesjen vår tilbake til ferjebyen Bastia, peugeoten må leveres tilbake, og siste natt her blir i byen. Ferjen går kvart på åtte om morgenen onsdag. Så får vi se hva fastlandet har å by på denne gangen.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s