Snart på vei igjen, og det kribler litt

Selvfølgelig kunne vi vært hjemme, gått på jobb, sett på tv og proppa i oss resten av julematen. Men fergen er bestilt, Tananger – Hirtshals i kveld, framme tidlig i morgen, så en handlestopp i Ålborg. Deretter er det beine veien. Antakeligvis til vestkysten i Tyskland.

Det er alltid ting som kan endre seg. Som at det regner for mye, er glatt, eller at det skjer noe en plass som får oss til å ha lyst til å stoppe.

Det vi vet, er at vi skal feire nyttår i Tivoli i København, og at båten går hjem til Norge (Oslo) derfra om kvelden 1. januar. Neste år 🙂

For litt siden gravde jeg ut bilen, nå har stormer, kuldegrader og snø gitt seg for en liten stund ser det ut til. Vi har med spade.

6 kommentarer

    1. Vi kom kjørende fra Sylt, og feiret i Tivoli. Masse kjekke restauranter og kos. Etter mat og drikke, fant vi greit en taxi, og vi bodde her: http://www.camping-absalon.dk, dvs, utenfor, for vi kom etter stengetid. Men campingen er helårsåpen, og hvis du bestiller, kommer du nok inn! Vi bestilte ikke… København er en flott by, også på nyttårsaften, men feiringen er like hysterisk som i norge… God tur:)
      ingeborg

      Liker

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s