Baklengs på tog i bobil

Den tittelen høres rar ut. Det blir neppe mer forståelig av Bjørns gode ide fra i går: «jeg skulle hatt med fiskestangen jeg fikk til jul, så kunne jeg dorget; fra bobilen på toget! Sprøtt!»
Forklaringen er enkel. DB Sylt Shuttle. Den eneste måten du kan ta med deg bil til den nord-frisiske øya Sylt. Toget gikk fra Niebull i Tyskland, og tok 40 minutter. På bildet ser du hvordan de tjoret fast bilen foran. Alle sitter i bilen på vei over, og det var en flott tur. Baklengs. Det ble for mørkt til å ta bilder, og foreløpig har vi ikke kommet oss ut for å se hvordan det ser ut på Sylt, (i dagslys) men det blir flere bilder altså:)
Turen nedover var flott, sjeldent flott, bare veier, sol og lite trafikk. Vi trødde litt på for å rekke campingens åpningstid, og tenkte vel at det var greit å får til. Men på Sylt er det visst mange turister… Så det ble en drøy time i kø på togstasjonen. Viktig detalj; den var sykt vanskelig å finne, og hvis du har bestilt plass på camping får du 20 euroes i avslag på billetten. Det var selvfølgelig stengt da vi kom fram, men en vennligsinnet turist slapp oss inn. De foran oss på toget endte på strømløs stellplats utenfor. Litt kjipt i kulden!
Vi bor like ved havet, og det høres stort ut.
Nå må vi våkne, og komme oss ut, dette var en etterlengtet lang natts søvn! Jeg er spent på hva som er utenfor:)

20121228-100906.jpg

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s