Årets eventyr?

Vi har hatt bobilen til lakkering, og dermed tømt alt innhold. Meningen var liksom å starte helt på ny, den kom nylig tilbake til oss, med helt ny utside, og tom inni. Og kjelleren er full av bobilinnhold. Ting vi skal ha med, som alltid har vært med. Ting vi aldri har brukt, ting vi kanskje kan få bruk for, men antakeligvis ikke kommer å komme på hvor er, når det gjelder. Som superlim, eller strips.

Nå har vi startet vaskejobben, og det er en jobb å komme til i alle krinkler og kroker. Det hender gamle tannkoster og qtips er det som må til for å få det gjort grundig nok. Så begynner gjeninnredningen.

Vi gleder oss veldig til å bli klar. Årest sommertur diskuteres hele tiden, som en drøm vi snart skal realisere. Det er ikke alltid målet som er målet liksom. Det er det å være sammen, være på veien, finne på ting, treffe mennesker og ta sinnsykt mange bilder vi lever på hele resten av året.

To andre ikke-bobil-relaterte reiser er også med på årets repetoar, vi har fått Islandstur fra verdens mest fantastiske unger, og reiser hele gjengen rett etter påske. Og til høsten venter en uke i Cape Town.

Blir kjekt! Utover våren kommer vi oftere tilbake her på bloggen. I mellomtiden, god tur til alle der ute 🙂 DSC00349

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s