Nok en sommerdag på Jæren

Jeg har faktisk brukt solkrem… Bare faktor ti da. Og sitter i solen med et glass vin, nyter… Da vi kjøpte denne vinen fra Domaine du Vieux Vauvert i Vouvray i Loire var der nok minst 20 grader varmere enn de 16 det er i solen her, men det er akkurat passe. Kjenner kroppen tiner og d-vitaminene er på vei ut i systemet igjen…
Men det handler ikke bare om vin, bobil- livet. Vi har selvfølgelig sykla litt. Det er en morsom grusvei og skogssti nedover til Sirevåg, hvor det bare er turgåere du snubler i. Så vi tok den, og det ble et par mil, med utforskning av alt Sirevåg har å by på. Bjørns bilder ligger under:)
Ellers handler alltid bobil- livet på denne tiden av året om ting virker, hva som eventuelt må fikses på, og hvordan. Vi fant bare et lite problem, så til sommeren er vi shipshape igjen!
Sitting er en del av et hektisk bobil- liv. Vi sitter ute, og bare sitter, til tider. Noen ganger blir sittingen avbrutt av frokost eller en kopp kaffe. Fundering og mimring hører til… Spørsmål som starter med «hvordan var det nå med…» eller «husker du den plassen der vi overnattet ved den elven hvor det var en bitteliten mann med en bitteliten hund som solgte brød?» Sånne ting blir plutselig viktige.
Andre folk funderer også på ting. Blir gjerne sånn når du sitter, ikke alle klarer å ikke snakke sammen. For de andre sitter og. Da jeg klatret på taket i går for å renske fransk løv ut av takluken (sitteavbrekk), var jeg underholdning for ganske mange. Så det hender at drøsing hører til sitting.
Men det er bare om du flytter stoler og kaffekopper til noen andre at det blir seriøst altså!
I kveld får sittingen et nytt perspektiv. 20:50 starter showet. Da tar vi med glass, stoler og champagne til de beste plassene. Da får vi igjen diskutert hva som skjer når solen detter ned i havet, samt livet og kjærligheten og de store tingene.
Vi har det ganske flott altså. Nyt livet!

20140420-152331.jpg

20140420-152347.jpg

20140420-152415.jpg

20140420-152440.jpg

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s