Pass fremvist, og vi er klar

Første gang jeg har vist passet for å komme på ferja til Tananger! Litt rart, men for all del…
Vi er altså klar, Stavangerfjord er på vei inn i havna og så er det siste natt på ferie for denne gang. Det har vært mange høydepunkt, Atlanterhavskysten var nok kjekkest, Tour de France var topp og vått, og Alsace er fantastisk. Der er alltid noe vi lar være å gjøre, for å ha en grunn til å komme tilbake. Denne gangen brukte vi opp en grunn, Schlumpf-samlingen av kule biler i Mulhouse. Egentlig ikke brukt opp, for jeg kan godt gå der en gang til! Det var superkult!
I morgen går det båt fra Hirtshals til Island. Mens vi venta borte på stranden kom sikkert nesten 100 terreng(bo)biler og vanlige bobiler klar for ekspedisjon (så det ut som) på Island. Det må være et bobileventyr! Men 47 timer på ferje… Hmmm… Frister litt! Kanskje en gang:) Natten blir nok tilbrakt på stranden for dem!

Flere bilder kommer nok når vi er hjemme. Takk for nå til trofaste lesere:)

20140728-195707-71827625.jpg

20140728-195707-71827954.jpg

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s