En uke til avgang

Jepp, vi har begynt å tenke bobilliv igjen. Denne våren har kanskje vært litt vel travel av mange grunner. Sommerferien blir desto bedre. Neste fredag tar vi båten fra Tananger til Hirtshals, og så er det «beine veien». Antar vi ikke stopper sånn på ordentlig før søndags kveld, i Le Treport. Men det vet vi egentlig ikke. Ruten ser sånn ut, halvannen dags kjøring, 13 timer uten pause. Kunne sikkert gått på en dag, men greit å «kulan». Vi blir borte en stund denne gangen også, vin skal smakes og masse som skal fotograferes, ferie altså!

Skjermbilde 2015-06-26 kl. 17.55.51

Nå i det siste har det vært endel bilder å ta her hjemme og, kom over denne blomsterengen her i uken, og tenkte det kunne være en slags «God sommer»-hilsen til alle som stikker innom bloggen, det er en del faktisk 🙂

Forresten, Bobilbloggen har fått seg facebookside, og du kan bli av de første som liker den;) Klikk deg inn og lik, for å få nye poster fra bloggen i din facebook-feed.

 

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s