God morgen

Det ble en litt rar dag i går. Hamburg var stengt, et lite stykke autobahn ble ledet gjennom et boligområde. Køen før var fire kilometer, og det som til vanlig tar tre minutt, tok tre timer. Både folk og biler kollapset i 38 grader. 

A7 ved Hamburg er stengt i dag og, begge retninger. Advarsel herved gitt! 

Vi måtte endre planer. I stedet for å komme oss sør for Osnabrück, endte vi i Bremen. Så det betyr 20 mil ekstra i dag. Vi sikter fremdeles mot Le Tréport i Normandie, en liten og sjarmerende by ved havet.  

Yr lovet regn i går og i natt. Det buldret ganske masse i går kveld, men ingenting regn. Så her jeg ligger i sengen og skriver, og ikke har vært ute enda, tenker jeg at det nok er sannsynlig at varmen vil følge oss i dag og. Ikke noe værskifte! 

Vi har air condition i bilen, både dag og natt, så vi klarer oss godt, uten hadde det vært litt hett! 

Snart klar nå,  Bjørn våkner snart, da blir det kaffe og et par skiver, og full fart med kurs mot Frankrike. 🙂 

Et bilde fra køen i går: 

  

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s