Bonjour og merci

Det er mange sykkelturister her, de kommer gjerne med unger og oppakning som om de skulle være på tur i ukesvis. Noen er kanskje det også, og alle trives. I Blois bodde vi like ved sykkelstien som går langs hele Loire, og syklet og selv deler av den. Da går det i bonjour til alle sammen. Man hilser da! 

Jeg er som vanlig plaget av mygg, de liker meg. Veldig godt. Turen langs elva har vært en oppfriskning i mygg-kunnskaper. Det er (minst) tre typer. De som stikker, og det blir bare en liten byll som klør, de som stikker og det blir en stor hump som klær og de som stikker og det svir, for dagen etter å bli væskende byll, som igjen dagen etter, klør. Det finnes også de som stikker og det gjør veldig vondt med en gang, og så er det ingenting dagen etter. Jeg er ikke sikker på hvilke som er best, alternativt verst… 

Uansett, syklende nedover Loire, mens jeg sa bonjour hvert fjerde sekund til sykkelekvipasjer som smilte og bonjour’et til meg, rykket i mygg-balansen. Nå var det ikke bare de som spiste meg, men jeg som spiste dem! Jaja… 

Vi er fremdeles langs Loire, og har stoppet i en av de beste vinbyene, Saumur. Fin by, nydelig plass, det nærmer seg slotts-kvoten for i år. Vi bor på Camping Offard Flower, igjen, midt i byen og et steinkast fra elven. 

I morgen stikker vi til kysten. 🙂 Mindre mygg, merci:) 


3 kommentarer

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s