Utsatt – når kommer Danfast?

Vi tenkte mye på alternativer i går kveld. Hva kommer Fjordline til å gjøre? Kansellere, utsette? Rekker båten å komme til Tananger før uværet? Vi skulle reist rett ut i stormen i kveld, fra Tananger til Hirtshals.

Så gikk vi og la oss, like etter at Colorline kansellerte sine avganger over fjorden…

Nå er det bestemt da, det blir ikke tur i dag, og skipet blir liggende i Bergen, med passasjerene i til i morgen tidlig kl 06.00. Så kommer Bergensfjord hit, og plukker med oss, kl 12.00. Så er det bare å finne et sted å parkere.

Jeg hadde et håp, om at den skulle rekke hit i dag, slik at vi kunne boarde, men det er jo egentlig det samme. Nå rir vi av stormen, som er redusert til muligens sterkt kuling her på Høle.

Når kommer Danfast?

Etter at jeg la ut forrige post på facebook, kom det noen kommentarer fra Østlandet, rettere sagt Østfold. Det hender jeg misunner folk som bor der, veien til Europa er mye kortere. Og det er ingen ferjer.

Så derfor, når jeg nå sitter her og er kreativ, lanseres Danfast. Fra Mandal til Hanstholm, under havet.

fullsizeoutput_201e

Vår omvei, om vi skulle kjørt utenom ferja, er på 18 timer, og 1400 kilometer. Det er så godt som Hirtshals til Paris. Bare at den ruten går på en dag, mens Norge på tvers og Sveriges «kust» tar dobbelt så lenge (og er en smule kjedelig i forhold).

Gi oss Danfast NÅ! Folkeaksjon! 🙂

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s