Var dette greit da?

Nettstedet http://www.regnr.info har bildet av bobilen vår med sin nettstedsadresse på bildet jeg har tatt, av bobilen i hagen her hjemme.

Jeg har ingen ide om hvordan de har fått tak i bildet, det er neppe utenkelig at de har automatisk skanning av nettsider etter bilder med bilskilt. Synes DU dette er greit? Vi gjør ikke det.

Nettstedet er satt sammen av informasjon som for så vidt er offentlig og tilgjengelig, og selv om det kan være kjipt at det ligger ute at det er pant i en bil, eller om du ikke har betalt årsavgiften din… Men det er altså bildet jeg reagerer på. Kanskje vi bør sende en faktura med frilanssatser for foto? Hva syns du?

 

OPPDATERT: Jeg sendte e-post om at dette ikke var lov, og ba dem fjerne bildet. Samt at neste e-post ville inneholde en faktura på frilanshonorar for bildet. Da kom det er svar, om at jeg hadde lagt inn dette sjøl, at de aldri hadde gjort noe, og at i så fall måtte politiet få en anmeldelse om de skulle endre noe… En ganske sint e-post egentlig. Men dagen etter fjernet de bildet da.

4 kommentarer

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s