Dansker og grilling

Vi kjørte til Løkken i dag. Det er en koselig by, og solen skinner på oss igjen. Ganske langt strekk i dag, fra Lüneburg, med alle «Bauen für Sie» nord for Hamburg. Nesten så jeg gruer litt til vi skal nedover igjen. Det tok tid!

Men så kom vi til sjarmerende Løkken, og Danmark beste og koseligste campingplass 🙂 i følge eierne i alle fall. Rolig og greit! Og grillduften over hele plassen! Danskene er gode på det! På oss ble det marinerte svinekoteletter og litt pølse, og en varm potetsalat.

Vi fikk med oss litt grensehandel og 😉

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s