Turckheim og Riquewihr

Bindingsverk-himmel, pastellfarger og blomster. Enkelt beskrevet. Vi bor i Turckheim, og har sørget for vinterens vinbeholdning oppi veien, på Cave de Turckheim. I fjor var det en restaurant som nektet oss champagne, fordi den lokale varianten av «cremant» er mye bedre. Jeg er nesten sikker på at han har rett. Den er i alle fall billigere, og vanvittig god!

I dag tok vi turen til Riquewihr, en nydelig liten by innenfor middelaldermurer, og med fantastiske hus i alle farger. Det ble en liten vandretur opp og ned hovedgaten, og vi lot oss friste av kokosmakroner med rom-rosin-smak, og veldig god tomme-ost. Vi har ikke vært her før, og det var verdt turen. Enkel bobilparkering var det også, et steinkast fra sentrum.

Na har vi bunkra opp altså, vin, oster, orangina, og masse annet som skal være med videre. Men dette er siste kvelden i Frankrike for denne gang. Det ble festing og fotballfinale, sykt høye fjell, flotte byer, og veldig fint vær. Litt vemodig, men ikke trist og ferien er langt fra slutt.

I kveld går vi og spiser, hos de som nektet oss champagne. Blir sikkert fantastisk! 🙂

1 kommentar

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s