Tidenes korteste tur

Litt rart. I morges da vi spiste frokost kom naboen forbi, han var ute og gikk tur. Gårsdagens bobiltur var nemlig av de korteste vi har gjort. Men vi fikk bytta stue, og bytta utsikt.

Vi bor jo på verdens flotteste sted, og ser ofte ut over fjorden. I går tok vi med oss bobilen, og kjørte tre kilometer bort mot ferjeleiet der ferja mellom Lauvvik og Oanes gikk, over Høgsfjorden. Jeg skriver «gikk», men forhåpentligvis kommer den i gang igjen. Uhellene har stått i kø, etter at konsesjonen gikk til private Boreal ved nyttår. Da åpnet også Ryfast, som gir tunellforbindelse under fjorden fra Strand til Stavanger. Gratis. Selvfølgelig sank antallet biler til fire og en halv per ferjeavgang, og så kom korona og satte resten av Strand og Forsand hjemme. Hyttefolket og, for den del. Så da var det slutt for ferja, på det vi vet.

Og det er stille på ferjeleiet. Veldig stille.

Så vi hadde en rolig kveld i går, satt og så utover fjorden. En og annen nise dukket opp i fjorden. Så plutselig var det fire, og så sikkert 20! Jeg var selvfølgelig litt for sein med kamera…

Påskenøttene ble sendt inn, ingen gevinst i går heller, men vi gir oss ikke.

Livet er ikke som vanlig. Men vi står på. Alt blir bra.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s