Nordnes og mer Bergen

Det nydelige pinseværet blir nok det vi husker best fra denne pinsen. Mange-og-tjue grader, sol sol sol, og fantastisk blå himmel. Er det sommeren som har kommet, eller bare et lite glimt? Litt kaldere i kveld, men flott allikevel.

Vi kjørte scooteren til sentrum i dag og, men droppa det der med parkeringshaller… I går sto vi i Bygarasjen, helt greit det, men vi syns jo det så veldig lettvint ut å bare stå der du stopper, som de aller fleste andre på motorsykkel tydeligvis gjør i denne byen. Så vi sto utenfor akvariet, og var innom og så på sjøløver, pingviner, otere og masse rar fisk. Var mye folk, og lite smittevernsmeter, for å si det slik. Men kjekt. vi rusla rundt til Sukkerbryggen, der folk hoppet i sjøen fra kaien, og så på småhusene i Knøsesmauet. Etter det ble det lunsj på thai, og en kjøretur til Salhus. Morsomt sted. Utrolig hvor sjarmerende det er i skjærgården her også. Sørlandet får for mye gratis! Det er sikkert fordi der er det mer sol… 🙂 Ble noen bilder i dag også.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s