Oslo

I dag har vi vært på Deichman!
Fantastisk bygg, og utrolig morsomt med så masse folk. Eller; morsomt er nok litt feil… Hadde det bare vært andre omstendigheter!
Den der koronameteren gjelder nok ikke i hovedstaden. Verken på buss, restaurant eller bibliotek.

Veldig kjekt at yndlingsforfatteren har sin egen hylle på biblioteket 🙂 Skulle jo bare mangle. Ellers var barneavdelingen flott, og full av bøker. Det er jo det et bibliotek er til, så for min del kan lekeland-avdelingene være koronastengt.
Ellers har nok jeg også fått meg et nytt favorittsted for jobbedager mellom møter og sånn. 🙂

På «I» for Ingvaldsen 🙂 Ikke alle de drøyt 50 titlene da, men ganske mange.

Etter å ha kost vekk formiddagen her, spiste vi lunsj. Som de optimistene vi er, ble det ute. Utenfor Østbanehallen. Sånn så det ut:

De som tror at det ikke finnes dårlig vær bare dårlige klær, har ikke vært der vi har vært denne uken. Ferdig snakka.

Ellers skulle en tro at det var senhøstes… Ekeberg, som jo er en veldig flott plass, er nesten tom. Jeg lurer litt på hvorfor turistene ikke er innom her?

3 kommentarer

 1. Folk er i Nord Norge…..Her er det masse folk på campingplassene🥰🤩 Kom nordover, sola og finværet er her. Det blir nok mange som ferierer i Norge etter denne fine sommeren🌞👏 Landet er mer en Øst- og Sørlandet🌞😎👍

  Liker

  1. Nå er vi i Oslo, og det er omtrent like langt å reise nordover som om vi skulle tatt til Sveits /Italia i sør. Bare på dårligere veier, og vi har heller ikke tid… Dessuten er nok været i nord ikke til å stole på, det vet vi av erfaring. Men vakkert er det❤️ God sommer!

   Liker

   1. Vi bor på Helgeland, og vet alt om avstander😅 Likevel er både Kroatia, Italia, og hele Europa på våre reisemål. Ville ikke gått glipp av NordNorge🤩🤩 Følger dere på reisene. God sommer🤩🌞😎

    Likt av 1 person

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s