Museumsdag

Takk til Kontikimuseet for mc-parkering, først av alt. I dag var det dagen for å gå opp gamle spor.

Et museum som ser ut som et museum og oppleves som et museum er gull verdt. Historier som fortelles, tid nok til å kjenne på hvordan det var, tid nok til å bli overveldet og begeistret. Mye informasjon, siden det jo ble regn (litt) allikevel.

Jeg husker både kontiki og sjøfartsmuseet fra da jeg var liten. Det var eventyr. Timevis, hvalhaien som ble harpunert, «Gamle Sandnes», amerikabåtene… Tror de gamle tantene mine slet med å få meg med hjem igjen.

Når det er sagt, området på Bygdøy er nedslitt og trenger mer penger til oppgradering og vedlikehold. Og kanskje også tilgjengelighet. Hadde vi kommet ed bobilen og ikke motorsykkel, måtte vi bare kjørt videre. Jeg liker Oslo blant annet på grunn av får biler og godt kollektivtilbud. Me det passer ikke alle å parkere i Drammen for å se hovedstaden til fots.

Men vi har hatt en fin dag! 😀🌞

Fine staute mannfolk 😂
Ikke dagen for å bli gallionsfigur! 😂

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s