Likevel så skal det jamres…

Neida, Jammerbugten, tross det litt triste navnet, er vind, vær, natur og Vesterhavet. Stort sett masse av alt på en gang. Det ene minuttet er det tjue grader, før det kommer en turbobyge og får alle til å flykte innendørs. Og så ut igjen, og prøve på ny.

Vi jamrer ikke, vi trives godt her ute nær havet. turen oppover gikk både fort og greit, lite trafikk, om enn mange campingvogner, det er nok slutten på en ferieuke for mange dansker også.

Vi tok oss en tur til Fjerritslev for å kjøpe litt bobler på Luigi (motorsykkelen). Her ute er det nemlig regelen å sitte ute og se på havet og solnedgangen. Jeg lurer litt på om det går i kveld, men vi skal nå prøve. Vi var også borte på Kollerup strand, og så i fiskehavnen i Torup strand. Det er alltid kjekt å se, og det er en av de siste stedene i Danmark hvor det ikke er havn, men båtene går på land for hver gang.

Fiskebåtene i Jammerbugten tas opp etter hver tur!
Torup strand
Ser jo ganske flott ut?

I kveld blir det middag på restauranten, det pleier å være veldig godt. Vi kjørte forbi en sånn liten bod, der de solgte kantareller, men pengene (de få danske vi har) lå i bilen. Ellers hadde det nok blitt kantarellsmørbrød til middag! 🙂

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s