Hjemover

Nordjylland innfridde igjen, vi har frest rundt på motorsykkelen til den ene severdigheten etter den andre, og det er faktisk ganske mye å se på her oppe på toppen av Danmark. Badehotell rakk vi også 🙂

Sol har vi hatt, og litt regn, som bare har flydd forbi, været er det eneste som går fort her. Det ble vindrikking i solnedgang, selv om vi kanskje ikke så solen hele kvelden. I går var det dramatisk himmel, i alle fall.

Ingenting som slår denne utsikten, vi tar med oss stolene og ei flaske med bobler, så er vi klar for show!
Det er flott uten solnedgangsfarger og, for dette var drama 🙂

Nå er vi i Hirtshals igjen. Timene der vi venter på ferja, det har blitt litt tid i løpet av årene. Tid til å av og til bable litt med folk, tid til å tenke over hvor vi skal, og hvor vi har vært. Tid til å tenke på neste gang, hva som skal skje da.

Og så litt tid til å se fram til å komme hjem til Pus, og familien. 🙂

Vi stoppet i Løkken, det gjør vi jo ganske ofte. Løkken har fått et helt nytt image, kan hende det er bra. Northshore surfing er det det går i nå. Så dudene sklir gjennom gatene i våtdrakter, og «alle» skal på surfekurs. Byens nye store aktivitet har fått drahjelp av tv-serien «Gæsten og Hesten» på dansk TV, og det bidrar nok til å gjøre Nordjylland mye mer eksotisk og interessant.

Greit å parkere på stranden da… eller? Vi syns det er ganske pussig at de faktisk har en riksvei i Danmark som går over sanden.

Badehotell rakk vi også. Men det var jo i overkant pussig da, å se gjestene i hvite morgenkåper tusle nedover til stranden. Bildet over er fra Svinkløv, som har et gedigent badehotell. Dette er jo en tradisjon i Danmark, å komme seg til Vesterhavet, få frisk luft, gå i bad, og koble av. Sikkert omtrent som kurbadene på Østesjøkysten.

Så var det tid for et forfriskende sjøbad… 😉

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s