Store fjell og Lillehammer

Turen fra Oppdal og over hit var utrolig flott! Nå har vi sett Snøhetta og!

Dovre har lenge stått som noe litt mystisk og stort! Mye av vår kultur er jo bygget på «til Dovre faller», og det er høyt og mektig. Dovregubben har sikkert holdt til her, og så bor jo moskus og jerv her. Vi så verken Dovregubben eller moskusen.

Nedover til Lillehammer gikk det greit, selv om midt på dagen midt i uka, stort sett medfører enda seinere trafikk enn på søndager. Jaja, vi kom nå fram liksom, og veistandarden her er noe helt annet enn Vestlandet. Bare sier det! Nå er vi i Lillehammer til lørdag, så bærer det hjemover. Det er jo grenser for hva vi får ut av langhelger og inneklemte uker!

Sol er det og ! 🙂
Vi satt ute lenge i går kveld og lagde mat og det var koooos! 🙂

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s