Framme og nyter

Vi kom fram i går ettermiddag. Her i Turckheim er det som vanlig flott! Vi valgte å ta over grensen ved Rheinau, nord for Strasbourg. Det er en grenseovergang nesten ingen komme på å bruke. Men det gir pause fra tyske mase-motorveier, og det var sårt tiltrengt, også i går.

Turen fra Hirtshals og hit er på 1296 kilometer, en tur det faktisk går å ta på en dag, (det har jeg også gjort en gang). Men nå har vi Luigi (vår MP3 motorsykkel) på henger bak, og en fartsgrense på 100 å ta hensyn til. Jeg syns jo det gikk ganske ok, men veidekke på endel av A7 og A5 er høvlet ned til noe fra 1954 tror jeg, det var som Tsjekkia for 10 år siden, eller Belgia for den del! Det humper og rister og selv 100 km/t er for drøyt. Så det ble tur over to dager. Vi stoppa i Birkensee, ved Laatzen like sør for Hannover. Koselig camping med bra plassering. Mens første dag ga oss to «stau», var det ingen på de siste 617 kilometrene ned.

I dag regner det litt, men det er fin temperatur og vi er smått optimistiske på at dette blir bra! Litt handling på programmet i dag, og så skal vi rett og slett slappe av! Grille, ta et glass vin, ikke tenke så mange store tanker.

Ferie altså!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s