Omtrent så interessant

Vi er i Nederland – Oostappen Vakantiepark, Arnhem, en sølete plass like ved motorveien. En av motorveiene. Det er mange her. Jeg har aldri før opplevd å måtte betale 20 euro for å forhåndsreservere, så dyrt er det også.

Men vi hadde en fin tur. Strasbourg, forbi Metz, så nordover, Luxembourg, der vi fylte diesel for 15 kroner, så holdt vi mot høyre, over fjellene i Belgia og ned mot Liége, forbi Maastricht, og så Arnhem altså. Vi skal bare spise middag og sove, så er det på tide å ta lenger nordover.

Siste «péage» (bomstasjon) i Frankrike, der var køen lengre enn et vondt år, men brikken vår, som sikkert er fem år gammel, virker enda. Et lite pip, så var vi forbi 1000 biler, og gliste egentlig ganske bra over det da. Så det ble fire land i dag, og biler fra totalt 22 nasjoner, vi talte.

Fortsatt fin påske da.

2 kommentarer

  1. Hei, Vi har planer om en tur med HollandNorway fergen og kjøre videre sydover. Du sier «men brikken vår, som sikkert er fem år gammel, virker enda» – hva slags brikke er dette ?

    Liker

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s