Russetreff for eldre

Neida, nå skal ikke jeg trø i salaten, lage stormer i vannglass, drite på draget eller stigmatisere.
Vi er i Odda.
Vi tenkte jo at vi skulle overnatte på kaien, på Allmerket, som det heter for de lokalkjente. Det er midt i sentrum, med flott utsikt, og vi har vært der mange ganger før. Odda har jo ikke fostret så mange kjendiser, de fleste som viser igjen i samfunnet, bor andre steder, som Bjørn. Men Lothepusen, han er her. Og han trekker folk i hauger og lass. Bobilfolk. Så da vi kom var det fullt. Mye mer enn fullt, busser og bobiler, så mange at de som tenker på «avstand mellom bilene» nok fikk litt ekstra hjerteflimmer, som nok ganske raskt bedøves av en dæsj promille da.

Dette er helgen for Russetreffet på Ålgård (ved Stavanger) ;). Mange i distriktet stikker på tur andre steder denne helgen, for overvekten av russebusser, russebiler, russ, rus er ofte litt for mye for oss rolige sindige mennesker. Så fant vi jo ut at Odda har sitt eget treff da.

Vi endte her i stedet. Her har det vært dønn stille hele natten, bortsett fra en tjeld, som piper litt, den er omtrent tam. Dagens utsikt fra Trolltunga camping i Odda (Trolltunga er noen mil vekke da).

Vi skal på FEST! Selvfølgelig skal vi også besøke Bjørns søster Gunn, men det er en annen Gunn som har bursdag. Det blir sånn 60-tallsstil, jeg har funnet strømpebukse med blomster på, frynsene er klar, og kanskje litt «Flowers in her (mitt) hair» og 🙂 Tror det kan bli kjempeløye. Vi er klar.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s