For dyrt?

2490 pluss 990… Det er prisen for åtte netter på Sjøsanden. Vår inneklemt-uke-tur. Det er for bil inntil åtte meter. Nå i himmelsprett-helgen er det så godt som fullt på campingen. Men bare et av toalettanleggene er åpne, det betyr fire guttedo og fem for jenter, så det er godt vi har vårt eget, for å si det sånn. Folk står i kø.

Nå er ikke dette et innlegg for å klage, for plassen vår er fin, selv om de riktig flotte plassene med asfalt på, er enda finere (og dyrere). Vi har hatt det supert her, sittet ute i solen hver dag, feira 17. mai i Mandal, slappet av, kjørt motorsykkel, og lagt igjen endel penger til restauranter og butikker i sentrum.

Men går det en grense noe sted? Det lurer jeg på.

Hvis jeg deler dette på face, kommer kommentarene til å være varianter av «Du kan jo bare fricampe», eller «holde dere hjemme da vel». Fricampe er ikke så deilig som en trygg fin campingplass med strøm. Og ja, vi kunne jo holdt oss hjemme, men det var bare fire grader i Sandnes på 17… Og det er jo reise, som er det vi gjør da.

Når vi skal sørover til sommeren, blir det også en natt her, på gressplassen, der det er litt trangere og litt mer humpete vei. Jeg sjekka de flotteste plassene, det koster 915 kroner, om du vil velge plassen din selv. (Se bildet). I tillegg syns jeg det er veldig rart at når du bestiller, er det et bestillingsgebyr på 200, som du merkelig nok sparer inn igjen på «Online rabattbestilling». Er det bare for å få folk til å tror at de får rabatt på noe? Det er ingen oversikt over priser noe sted, hvis du ikke starter en bestilling. Men et «bestillingsgebyr»? Hvem betaler egentlig dette?

Og hvorfor skal jeg betale 200 for å få lov til å bestille noe som helst? Ingen Rema eller Meny som tar inngangspenger eller gebyr for at du skal få lov til å handle i butikken!

Natten vi skal ha her før vi tar til Frankrike i sommer (545 kr), blir den dyreste på hele turen. Jeg har bestilt to uker i Bretagne, hvor vi bor PÅ STRANDEN, og det koster under 200 kroner natten.

I påsken betalte vi 28 euro i sentrum av Strasbourg. Jeg var fire netter i København, og betalte litt over 1000 kroner (norske).

Så jeg lurer. Finnes det en grense? Det er fullt her, så kanskje det bare er jeg som lurer… Vi trives jo veldig godt, og de som driver plassen må være de hyggeligste campingvertene i hele Norge. Og du må ikke betale for dusjen, det er også bra. Til gjengjeld koster rundstykkene….. nei nå skal jeg slutte. 😉 De har gode rundstykker 🙂

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s