Tåke

… er vel det som best kan beskrive denne dagen. Tjukk, klam, ekkel tåke. Kjørte fra Brokelandsheia i titiden, der var frost, men sol. Så kom tåken, og den har fulgt oss hele dagen, nesten. Men utrolig flott i solen!
Vi endte i Gøteborg i dag, fine veier og flott tur, og etter gårsdagens snø overalt, er det skjønt at det er bart her.
Litt trøblete å finne veien. Tomtom-gpsen hadde et nedlasta veipunkt som bomma med sånn omtrent tre kvartaler… Sånt lager litt frustrasjon! Tomtom er basert på prinsipper om deling av alt, og tanken er god. Men når noen legger inn feil fartsgrense eller veipunkt, lager det trøbbel. Utenfor Bergen, på E39 syns Tomtom at fartsgrensen bør være 100, og oppgir det som riktig. Jeg er enig med Tomtom… men det er feil. Feil veipunkt er litt verre, vi kjørte i smale trange boliggater, hvor det ikke var tegn til campingmuligheter i hele tatt. Så sånt bør nok tas med en klype salt.
Alle campingplasser her heter noe med Liseberg, selvfølgelig. Lisebergsbyen Kärralund er vår, ikke langt fra sentrum, fin plass med en del folk, og det liker jeg etter å ha vært alene i bilen og på alle steder de siste gangene…
Siden vi er velsignet med gratis nett, blir vi her to netter, Bjørn har litt jobb å gjøre, og vi har det jo ikke travelt.
Her er gårsdagens overnattingsplass i snøhaugen… Og butikken åpnet kl 0800… Men fiskebilen kom, og morgenens fangst er vår middag ikveld.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s