Luksus

Sånne herlige dager hvor det ikke er NOE som må gjøres! Har jo allikevel fyllt dagen med mange ting. Lest litt, gått en kort strandtur, ryddet og ordna litt, funnet ut at Portugal er 28 timer og 3000 km vekke, og sykla. Ble 15 km på meg, til Klim, via Torup og tilbake. Grei runde, men dette landet er utrolig flatt, og på landet, slik vi er nå, er det ingenting å se… Men jeg så en hoggorm.
På bildet ser det ut som om vi er alene her, det er vi ikke. Klim strand camp har nesten 1000 pitcher, og få av gjestene kommer alene, så i høysesong er det en del tusen som er her… Hunder, unger, grilling og bading. Er plass til alle og da… Vi fikk litt fred og ro nesten for oss selv. I Bremen hadde vi nok litt følelse av at naturen langs sjøen skulle brukes til alt. piknic, bading, naturistsoling, dykking, fisking, fotball, sykling, jogging, padling, roing, drikking og hundelufting. Når vi kommer hit, er det liksom plass til alt dette uten at det virker trangt noe sted.
Nå er det snart litt bobler i glasset, og gassgrillen får en kort visitt av burgere og bakte poteter.
Hjem i morgen med superspeed, som er full av taxfreehippne nordmenn og unger som har spist for mye sukker i ei uke.
Så må jeg nok begynne å tenke på kalenderen min igjen. Og Bjørn skal rett til østlandet og jobbe. Huff!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s