Kaos…

Omtrent som forventa. Massevis av busspensjonister på tur, noen av de 92 bobilene som har vært på treff i Lubeck, (et nytt treff, rogalendinger fra bobilforeningen denne gangen) og ørten ferierende biler og unger og allslags. Båten er stapp full. Og det betyr at det ikke er plass til alle, rett og slett. For å være garantert en sitteplass, må du kjøpe businessbillett. Da er tregt trådløs nett inkludert. Eller så kan du kjøpe sitteplasser i buffetrestauranten, til 220 kr. Da er alt du orker av mat inkludert. Vil du ha noe å gjøre, kan du stå i kø i taxfreebutikken… For lovlydige kunder som oss er prisen på vin omtrent nøyaktig samme som polprisen når vi betaler tollen på 40 kr flasken.
Før likte jeg å reise med ferje, havet og frisk luft og sånn. Superspeeden går for fort til at det kan nytes, og det går ikke å gå på dekk.
Egentlig burde vi samarbeide med noen andre sånn at de kjøpte buffetrestaurantbillett, og vi kjøpte sitteplasser. Da kunne flere både hvilt og spist uten at colorline tjener 500 mer per person…
Men det går fort da, tre timer og 15 minutter over skagerrak.
Kan vær at neste gang blir det flott lugar, god middag, og litt mer fred og ro på fjordline fra tananger heller…

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s