Bobilfestival

Vel…. Siden det var på veien hjem (fra Odda) måtte vi jo stikke innom. Lassevis (de venta 350) med bobiler er på Bobilfestival på Randaberg. Var litt kjekt å gå rundt å se på folk og biler, utelivet er i full gang for bobilcampere, og stemningen var god.
Men denne gangen passet det ikke for oss. Ikke sikker på om det er så kult heller å kjøre 12 kilometer hjemmefra. Selv om vi nok ikke hadde vært alene om kort vei, størstedelen av bilene hadde RJ-registrering…
Men sosialt er det!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s