Dilling

Bilen er vaska og rydda, alt er sortert og vi tror det finnes et system, en slags oversikt, i mitt hode jaffal:)
Den ene sengen måtte ha ny madrass, så vi var rundt og kikka. Ingen lett sak! Ikea ble løsningen til slutt, men før det var vi innom noen steder, blant annet jysk. Falt nesten for memoryskummet her… Og måtte ta bilde.
Nye felger er også på plass i dag, og sommerdekkene lengter etter asfalt!
Neste helg er vi på veien igjen, det vil si, det er vi nå og… Bjørn skal holde konfirmanttale for borgerlig konfirmasjon i Odda, vi skal hente resten av kassene i leiligheten, og besøke Gunn. Så varebil og hotell altså, i stedet for bobil og egen seng og sånn;)

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s