Drueslang i Rioja Alta

Vi har hatt en fantastisk flott tur nedover! Flotte veier, grei trafikk, og utrolig masse å se hele veien. Forblåste furutrær som vokste sidelengs av Biscaya-nordavind, flatt elvedeltalandskap, skifte fra frodig grønt til sydlansk sand og hvite hus, havet og Pyreneene… Fantastisk!
Er på en kjekk campingplass i Haro, La Rioja, varmt og fint, svømmebasseng og masse folk. I byen, tre minutter å gå herfra, er alle store rioja-bodegaene, og dette er kremområdet med de beste druene og de dyreste vinene. I resepsjonen kan en kjøpe 15 liter for 26 euro, men tror kanskje vi skal være litt mer eksklusive:)
Jeg sykla tur til La Battista, i druemarkene til Rioja Alta, og måtte jo ta med en kvast med kart, litt smånervøs for å bli oppdagd av galne vinbønder… Utrolig flott! Men tungt å sykle i varmen, 28 i skyggen i dag…
Blir her to netter, før vi drar videre til portugisiske høyfjell. Skal ut å spise i kveld, og må vel kanskje smake litt vin… Må finne ut hva vi skal handle med oss hjem! Blir to harde dager dette:)
Klem til alle!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s