Oppover!

Vi har hatt en utrolig dag! Trosset regn nede i Saltaus, og reiste til topps med banen, 1500 meter høyere enn vi er nå, på over 2000 meters høyde. Utrolig kult å se været forandre seg hele tiden, toppene kom og forsvant bak skyene, plutselig gikk vi i en sky! Men ingen topp på oss, den høyeste i Sarntaleralpene er Hirzer, på 2781, men ingen vits å prøve det i dag. Vi gikk en god tur allikevel, og har flirt litt av alpefjellvandrere med utstyr til tusenvis, som tar banen til fjells, går en liten tur på flotte stier, og finner seg en kro… Før de tar banen ned igjen. Er fjellstøvler som er hipt her, nemlig, jo dyrere jo bedre. Og gå-staver. Klatretau er det også mye av i butikkene. Antar at gnagsårplaster også er etterspurt… Fant ingen med lederhosen, og fint lite jodling…
Sykla en tur oppover dalen og, og det er flotte sykkelveier og nydelig natur.
Litt trist å reise videre herfra, men i morgen kl 0800 skal vi få fiksa aircondition i bilen, (bank i bordet) og etterpå reiser vi til Østerrike.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s