Venter

Ikke så mye til bilde, bare en kartdump fra mobilens GPS. Men det viser hvor vi sitter, utenfor et Fiatverksted i Merano og venter på å få bilen vår fikset. Igjen. Vi oppdaget at det var lite guff i airconditonen, noe som ikke var så rart siden fabrikken hadde glemt å montere alle delene. Wingamm ville ikke hjelpe oss med det, derfor måtte vi finne et versted selv. Vi dro hit til Syd-Tyrol, her snakker de tysk, noe som er enklere for oss enn italiensk. Nå krysser vi alle fingre og knær vi har. I varmen.

Det vi har lært med denne bobilen er at det alltid er noe å vente på …

Bjørn

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s