Le OFF

Vi har havnet midt oppi en teaterfestival her i Avignon, og det er et gateliv og opplegg som ikke ligner noe jeg har sett før… I fjor fikk vi med oss litt av Fringe i Edinburgh, men syns dette er enda større. Byen er innenfor store middelaldermurer, og sentrum er ekstremt kompakt. Under festivalen har de stengt alt for trafikk fra ett på dagen til to på natten, og det yrer hele tiden av folk og liv. Egentlig litt overveldende, men utrolig morsomt. Savner å kunne mer fransk! Så skulle vi nok fått med oss mer…
Så dagen i dag har gått med på valsing i byen, kikket på ting, lunsjet på en vietnamesisk avkrok, drukket kaffe. I tillegg var vi innom et apotek, jeg har myggstikk som ikke likner grisen, for å si det mildt! Men myggene her gjør ikke vondt når de stikker, bare etterpå… syns det er litt bedre enn når kleggen kommer midt på dagen og det svir… er glad i meg de der insektene, mens Bjørn slipper unna alt!
Litt plakatklistring og noen som danset på broen på bildene… 🙂
Ha flott helg!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s