Eremittkapellet

Jamen kom vi oss opp… ikke så veldig langt, men så bratt at vi gikk store deler av veien. Kapellet til st. Christopher på haugen var ikke så mye å se på men der var masse druer… Veldig masse! Kjekt å se på utsikten og, og fin tur ned igjen.
Ikke noe vinsmaking på oss, får se i morgen.
Stilig med alle de store elvebåtene her, skikkelig svære, 70-80 meter lange, som fyker forbi. Lurer på hvor de skal… Så en passasjercruisebåt og, det måtte vært utrolig kult å prøvd! Skal se om det kommer flere, og ta bilder.
Ellers er Rhone-myggen veldig glad i meg… Har store stikk, hovner opp, og ser ikke bra ut i hele tatt. Tenker på den ultimate mygghevnen, men kommer ikke på noe som er ondt nok. Spiser allergitabletter og smører med kortison, og håper det går fort over.
Liker plassen her, og blir nok litt til. Vår vanlige to-natts-rutine blir nok altså brutt.
Klem hjem:)

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s