Sjåpping og bying…

Middelalderhus av bindingsverk, megastore katedraler, trange smau og gater, idyll… Men litt slitt sånn omtrent tror jeg. Troyes er nok mer en gjennomsnittsby enn andre vi har vært innom, men tatt i betraktning at den er på størrelse med sandnes, så er det ganske annerledes. Både katedralene og uterestaurantene kan garantert få plass til byens befolkning X to, til enhver tid.
Det var her Jeanne d’Arc var for å gjøre slutt på tredveårskrigen på 1400-tallet, og bysentrumet er formet som en sjampanjekork… Så da så.

Ellers føles det som om vi kunne trenge litt tid på clinique de Champagne, etter å ha gått til byen, i byen, og på et megastort outlet-område utenfor byen. Forsto hvorfor det ikke er så mange butikker i selve byen etter å ha vært der… Men hva gjør man ikke når jentene bestiller kule klær i presang når vi kommer hjem! Ble til slutt bjørn som skar gjennom, på ripcurl-butikken, så nå får dere bare se til å vær fornøyd!
God helg!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s