Veneux-Les Sablons og Moret-sur-Loing og Le Tour!

Sånn omtrent… når jeg skal finne igjen navnet her, må jeg sjekke bloggen. Kommer neppe til å huske det sånn på stående fot!
Men en perle av en by, eller to. Her møtes elvene La Seine, og Loing, og litt lenger opp i veien er Yonne også. Den tar opp i seg Le Serein, som går gjennom Chablis, som vi jo har et varmt forhold til… Her er det 35 min med tog til Gare de Lyon, og det store for barnefamiliene er Disneyland, selvfølgelig, i Marne la Vallee.
De fleste her er engelske, og vi er på veien deres til og fra liksom. Til og fra preger mye av midt og nord i Frankrike, mange som kjører langt, kommer seint på campingen og reiser grytidlig. Og noen som kjører nettene og kommer på camping i titiden om morgenen, utslått…
Kjørte fra Troyes i morges, og sløvet litt nordover på veien, 15 mil på A5, så tok vi av og kjørte Tour-løypen noen kilometre, og har vår utsiktsplass for morgendagen klar på gps’en, antar vi må være tidlige for å parkere og få plass. Har sett oss ut Les Ecrennes, som er i begynnelsen av etappen, etter fire mil på veien omtrent.
Blir uansett spennende:)
Planen er å kjøre til Bremen i morgen ettermiddag, 850 km, som bør gå greit. Så dette er vår siste kveld i Frankrike, som jo må markeres… Jeg syns det er litt trist og… men vi har enda en uke igjen på tur!
Bildet er fra byen.

Campingen heter Les Courtilels du Lido, og har gratis nett! Jippi!!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s