Druer… Overalt!

Vi prøver å få en oversikt over produsenter og hva som er verdt å få med seg, og Bjørn har lansert idéen om å bare ta med champagne hjem… Vi får se hvordan det går! Vil ikke kjøpe ting vi kan få tak i hjemme, og vil ha årganger for lagring. Kan jo ikke bare kjøpe hverdagschampagne heller! Var på carrefouren idag og kjøpte tre store grillmiddager, fire flasker sjampis, masse drikke og en del andre ting vi trengte… 800 kroner… Så det er billig, og det var GOD sjampis, ikke noe å si på den!
Ellers har min fransk fått et oppsving i dag,.. I to sykkelbutikker, hvor utenlandsk bare ikke gikk. Min shimanokunnskap var avgjørende, det er et språk som er felles. Og jeg endte opp med en råkul Scott med tiagra framme og bak, sora hendler, og den veier mindre enn en campingstol… RÅ!
Måtte selvfølgelig prøve den ut, på en tur til Hautes-Villages, som ligger litt høyt, med fantastisk utsikt. Og en bakke jeg var for pinglete til å kjøre ned, det ble full brems, hele tiden. Så bukkestyre og tight konstruksjon krever litt tilvenning. Men mye fart i sykkelen, så gleder meg til mer!
Ellers… 30 grader i dag… Det er deilig. Og vi grilla fjellørret og reker til middag, med champagne til. Selvfølgelig:)

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s