Middelaldertapas med utsikt!

Flott plass dette og altså! Og vinen er Somontana, Lalanne 1999 reserva på cabernet sauvignon og merlot, smaker litt portugisisk og det er godt over 30 grader fremdeles. Glad vi har aircondition i bilen!

1 kommentar

  1. Hei! Ble først og fremst nysgjerrig på bloggen din fordi jeg ved en tilfeldighet oppdaget at dere bor Skonnertveien 63, min gamle adresse. Det huset bygde vi på Høle i 1980! 😉 Mennesker som bor i «vårt hus» må jo være flotte mennesker, vet du(!)
    Men etterhvert som jeg leser, blir jeg jo interessert i selve bloggen òg. Artig å følge dere rundt i Europa. Vi er først og fremt Frankrike-fans, men har godt av å høre om andre steder også. Bobil ser også veldig fristende ut… Ha en fortsatt flott tur!

    Liker

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s