Terrengsykling i Pyreneene og en varm dag i Ainsa

Vi klarte nesten å komme oss til byen før den store varmen kom, og det er en flott by, anbefales! I tillegg er det utrolig mye å ta seg til i området rundt, og området her er visstnok bra for vintersport også. Middelalderdelen av byen er helt utrolig, og med tusenvis av svaler som fyker rundt overalt, akkurat nå er det noen tusen reir med småpipper i og, egentlig utrolig at vi ikke fikk noe i hodet eller maten… Det er nok noen tusen firfisler også her, og en satt plutselig på låret mitt. Skvatt men tok det med fatning…
Det kryr av nydelige byer, borger, kirker og klostere på hver eneste knatt, og vi kunne nok vært her lenge, men helst med litt mindre varme… Tar gjerne litt tid å bli vant med varmen…
Etter siestaen i kjøleskapet vårt, (aircondition er en god ting) tok jeg ut i 36 grader og sykla. Oppover i medvind, nedover med motvind. Det var varmt. I morgen er det Andorra som står for tur, og så går det østover. Klem til alle hjemme:)

 

1 kommentar

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s