Ultrasupermegafantastisk dag!

Det har bare vært helt utrolig… Kan ikke helt forstå at det er et år til neste gang, og har vel kanskje lyst på en etappe eller to til. Men vi skal ikke det. Nå er det å ta det med ro her et par dager, før vi reiser videre.
Alle bildene (litt for nerder…) er på Facebook!

Å stå i en bakke er definitivt det kjekkeste på Touren, vi har gjort både mål og start og sletter tidligere, men bakkeetappen i dag var kul. Jeg sto på taket av bilen og tok bilder, og etter all venting sammen med masse andre folk, var det jo bare på sin plass å si pent farvel og fortsatt god tur til alle. Det var vel rett før vi gikk på klemming… Utrolig stemning med andre ord.

Selve sykkelrittet gikk ganske fort over, tre stykker var i brudd i dag, og resten av feltet lå vel kanskje et par minutter etter. Og de har enorm fart oppover bakkene. Blant publikum er av og til stemningen størst under karavanen, det er rett og slett et ganske langt opptok av sponsorer, som kommer i sykt dekorerte biler og hiver ut goodies til publikum. Vi har 8 carrefourluer, fire bøffer fra Etap, fire nøkkelringer fra politiministeriet… kakeposer og vaskemidler har vi også.
Men mens vi venter på syklistene stiger stemningen, og toppen i dag var jo når Dag Otto stoppet med bilen sin og spurte oss åssen vi hadde det, det var jo litt kult! Visste jo at det var en norsk bil i følge, men så den ikke i går. Så vi fikk litt stjernestatus blant resten av publikum når han stoppet! Stilig! 🙂
Etter det steg bare sitringen og når jeg sto på taket på bilen for å ta bilder, føltes det ganske ok. Venter og venter, og så endelig, kommer de, og det er bare sååå stilig…
Kanskje vi bare MÅ neste år og…

 

2 kommentarer

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s