Sånn i gassen

Ventilen på toppen av gassflaskene gikk i stykker. Litt dumt, vi har flasker og ventil av den typen som bare brukes i Norge og Danmark. Våre to medbragte gassflasker vil greit holde til minst to måneder på tur. Men når ventilen ryker hjelper ikke det. Kunne det være mulig å få tak i en ny?
Tekstmelding til forhandlen av bobiler hjemme var ikke til mye hjelp; se i heftet for adresser til butikk. Mannen på Trumaverkstedet hadde ikke sett en slik før, så der var vi lile langt. Løsningen ble å få montert fransk opplegg og kjøpe fransk gassflaske. Så nå har vi ei ekstra gassflaske vi må finne plass til. At ikke noen kan standarisere slike ting?
Dagens gode råd: Ha med en ekstra ventil i tilfelle tilfelle.

Bjørn

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s