22 igjen

Vi var på vinhandel, og fikk med oss Ermitage fra Caveau Bied i Tain l’Hermitage i går, og avsluttet dagen med en flott middag, og en knallbra hvit Ermitage, som var helt ubeskrivelig. Vi har kjøpt bare røde til å ta med hjem, og litt hvite til å smake på på veien. Damen i butikken var så begeistret for å se oss igjen at vi fikk med oss en del gratis… Og kom tilbake neste år, var oppfordringen!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Nå har vi 22 flasker igjen på kvoten. Det blir vel Chablis…
I dag har vi vært innom Vienne og sett på romerske ruiner på veien, en by vi gjerne kunne sett mer av, så vi kommer nok tilbake dit. Nå er vi i Chalon sur Saone, på Camping Pont du Bourgogne, for en natt, så blir det nok nordover til Chablis i morgen. Her er det teaterfestival som starter i kveld, så vi skal nok inn til byen rett over broen å se litt på folkelivet!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s