På grensen – og siste natt i Frankrike…

Fra vår plass på campingplassen er det 1900 meter til Belgia. Litt pussig og morsom liten plass. Strendene her er nydelige, og jeg lurer på hvordan det så ut her før krigen. Bortsett fra vår lille småby, er de stort sett veldig stygge, byene her, Dunkerque og Calais er grotesk 50-tallsarkitektur, det er få gamle bygg, og rett og slett lite koselig. Men det trengtes vel litt rydding etter at tyskerne var på strandbesøk i distriktet.
Handlesentre har de derimot peiling på, er lassevis av engelske turister som kommer, og alle de engelske kjedene er her, Virgin, M&S, Tesco… Ikke helt sikker på hva de kjøper, men tror det går litt i vin og sånn! Ellers nyter vi blåskjell flere ganger om dagen:)
Siste natt i Frankrike, litt trist. Vi satser på Køln i morgen. En uke til vi kommer hjem! 🙂

 

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s