Nok en elvebredde – Rhinen

Vi kjørte til Køln i dag, og bor like ved elvebredden. Det er travlere på elven enn på en stor norsk flyplass… Det går båter her absolutt hele tiden. Lastebåter, cruisebåter, småbåter, padlere hele tiden! så nettopp en kjempestor cruisebåt registrert på Malta! Morsomt!
Og litt stilig å tenke på at det var samme elv vi krysset på sykkeltur i fjor i Liechtenstein, da vi syklet både den sveitsiske og Liechtensteinske bredden. Båtene her kan gå til Genfersjøen og lenger, og ned vår forrige store elv, Le Rhone, som vi bodde ved i Tournon. Jeg er fascinert.
Vi bor ikke midt i sentrum, men sju km unna, i Rodenkirchen, Berger camping. Fin plass, og like borti veien går det båt over elva til den store Kølnerdomen. Så vi har vel litt sightseeing å gjøre i morgen. Ble litt sykling på meg i dag og, for å se meg om litt:) Blir her til lørdag, så langkjøring til Danmark.
Klem hjem!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s