På hjemvei

Føles som om vi har vært lenge vekke, innholdsrike dager men mye avslapping og. Føles som om det er i morgen det nye året egentlig begynner, full guff på jobb, trening, hverdagsliv… Men neste tur har allerede startet, planlegging, hvor, hvilken av de store vannveiene, hvilke vindistrikt, sykkelruter… Når og hvor lenge vi kan være vekke… Og hva vi må få fiksa før vi tar avgårde igjen, gassvarmeanlegget må vi få orden på. Veldig gla vi hadde med oss en skikkelig ovn!
Nå sitter vi på kroen i Hirtshals, litt lunsj før båten. I natt var vi i Ålborg, etter en lang omvei til Jammerbugten, som var stengt. Litt kjipt, spesielt siden vi hadde klart oss veldig godt hvor som helst om gassen hadde virket… Men fin kveld i går, sov lenge og klar til sein kveld, hjemme i 12-tiden.
Da vi kom var hele Danmark og Tyskland hvitt… Snø overalt, frosne trær, som et julekort… Turen oppover ga mildere og mildere vær, og her nord er markene helt bare igjen. Håper veien fra Kristiansand og opp er like bra! 🙂

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s