Snart klar

Vi la turen om bobilmessen på Orre i dag, traff Anne Lise og Odd og drakk kaffe:) Rakk også å slå av en prat med Tor på Abobil, det er jo alltid kjekt! Bra jobba, at de klarer å samle så mange folk hvert år, selv om komler kl 12 på dagen ikke egentlig frister.
Fikk med oss et lager med doruller (alltid kjedelig å lete etter det i utlandet) og en ny dotank, føltes greit å ha det gjort!


Nå har vi vasket og støvsugd og rydda bilen, og pakket. Bjørn reiser igjen, og vi treffes på Sørlandet like før ferja går fredag. Jeg har også travel uke, med Kommunikasjonsforeningslandsmøte og Kommunikasjonsdagen i hovedstaden, så det måtte liksom gjøres nå. Fredag sikter vi til Skanderborg Sø, som er grei campingplass langs veien, søndag har vi bestilt hos die Frau Dafert i Krems, med utsikt mot Donau. Krems er en times tur fra Wien, og en nyyyydelig liten by. Blir mye sykling, og værmeldingene er veldig gode. Shorts altså… sandaler… Brune legger! Gleder oss!

3 kommentarer

  1. ja så er vi i gang igjen – hurra for vår og sommer!! hvor ligger Skaderborg sø?? tar de campingsjekker?? ja vi drar fra Kristiansand onsdag morgen og regner med å kjøre til nordtyskland den dagen – så ser vi etterhvert – skal møte de andre i Flensburg lørdag ettermiddag så vi har jo god tid og håper selvsagt på goa vere. ha ein strålanes tur!

   Liker

   1. Skanderborg var jo ikke åpnet når vi kom, så vi endte i Horsens den natten. Og dessverre så jeg ikke kommentarer fra deg før nå, oppdaterer bloggen med mobilen, så jeg får ikke sett eller oppdatert alt! Håper dere hadde fin påsketur!
    Alle campingplassene er oppdatert under campingplasslisten, nå kom det noen nye til og! 🙂

    Liker

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s